British Vogue on Instagram

GECI ȘI PALTOANE LA MODĂ IARNA ACEASTA

by Ioana Șușu
0 comment 165 views

Este luna ianuarie! În toate magazinele sunt reduceri, asta înseamnă că este momentul să investești în haine pentru iarnă!

Dacă colecția ta de “coats” pentru iarnă are nevoie de căteva îmbunătățiri, rămai pe blog pentru a afla noile tendințe în materie de geci, jackete si paltoane.


Jacketa “Puffer” supradimensionată

Pe căt de “trendy” şi “hyped up” sunt aceste jackete, pe atât de călduroase, comode și ușor de asortat sunt!

Poartă-le cu o pereche de pantaloni/jeans mulați, pentru un look echilibrat, și adaugă o pereche de bocanci/ghete “military”. Dacă vrei să te joci cu stilurile poți combina geaca cu o pereche de pantofi înalți, precum în prima poză.

Recomadarea mea este să ai in garderoba două geci de acest gen, una dintre ele fiind neapărat o culoare basic (negru, alb, navy, beige).

Jacketa “Puffer”

Alături de jacketa supradimensionată de care am vorbit anterior, se află şi jacketa puffer scurtă. Călduroasă, confortabilă si usoară, această jacketă iţi va duce ţinuta către stilul “casual”. Poart-o în drum spre sală, la cumpărături sau la școală.

“Teddy Bear” Coat

Aceste paltoane groase, cu textură mai specială, iți vor ține de cald în timp ce te vor face să arăți “de abia coborâtă de pe coperta unei reviste de modă”.

Partea bună la aceste paltoane este că sunt foarte ușor asortabile cu aproape orice ținută. Un pulover oversized și jeans? Palton teddy bear! Pantaloni de costum şi o maletă? Palton teddy bear!

Chiar şi o pereche de sweatpants arată bine cu acest tip de palton. (cu precizarea că paltonul nu este elegant, chit că nu prea este indicat să părăsim casa in pantaloni de trening).

Paltonul drept

Am ajuns la partea mea preferată din articol 🙂

Consider că este necesar să avem acest tip de palton, în garderobă, în cel puţin 3 culori diferite. Unul negru, care, vorba aia “merge la orice”, unul în carouri, care va eleva orice tinută basic și unul la alegere!

Îl poți purta cu ținute casual, classy, office si chiar peste o rochie/fustă dacă este asemănător celui din a doua imagine!

Haina de blană ecologică

Haina de blană a fost, este și va fi mereu un must have! Dar, ceea ce nu este un must have este chinuirea animalelor pentru a o produce!!!!

Suntem în 2020, an în care absolut tot se poate produce ecologic, fără cruditate, așa că, dacă ai de gând să iți cumperi o haină de blană, ai grijă să fie ecologică!

Sunt o mulțime de brand-uri care fac haine de blană artficială de foarte bună calitate, bineînțeles mai ieftine și care nu arată ieftin, așa că ai toate motivele din lume să renunți la blana artificială!


#xoxo

Citește și aceste articole

Leave a Comment