aplicatie de editat poze gratis

Aplicații de editat poze gratis pentru Android și iOS

by Ioana Șușu
0 comment 1832 views

Dorești să iți retușezi pozele înainte de a le publica pe Instagram sau Facebook dar nu știi ce aplicație de editat poze să folosești?

Iată o listă cu cele mai bune aplicații de editat poze gratis pentru Android și iOS, astfel vei putea să îmbunătățești aspectul fotografiilor simplu și rapid.

Adobe Photoshop Express, poate cea mai bună aplicație de editat poze

Este versiunea pentru smartphone a celui mai cunoscut program de editare poze din lume, Photoshop.

Versiunea de bază (gratuită), oferă numeroase caracteristici, printre care: îmbunătățirea automată a fotografiei, un instrument de eliminare a defectelor, multe filtre și efecte speciale, decupare și redimensionare, corectarea contrastului și a luminozității.

În plus, cu Adobe Photoshop Express poți să creezi colaje din poze, să adaugi rame fotografiilor, iar pozele modificate se pot distribui cu o singură atingere pe principalele site-uri de socializare.

Multe alte instrumente de editare mai avansate sunt disponibile numai contra cost, dar pentru majoritatea utilizatorilor care caută o aplicație de editat poze bună și simplă, versiunea gratis este suficientă.

Ca să instalezi Adobe Photoshop Express pe iPhone apăsați pe acest link, pentru telefon Android apăsați pe acest link.

Snapseed, una dintre cele mai bune aplicații de modificat poze

Este una dintre cele mai utilizate aplicații pentru editare poze.

Aplicația oferă numeroase instrumente de editare, inclusiv corectarea culorilor și a luminozității, instrumente de decupare și redimensionare, retușarea imperfecțiunilor și eliminarea obiectelor sau persoanelor nedorite din poză.

Cu Snapseed poți schimba perspectiva fotografiei, iti poti înfrumuseța pozele cu numeroasele filtre și efecte disponibile, poți să adaugi scris pe poze și mici elemente grafice.

Ca să instalezi Snapseed pe iPhone apăsați pe acest link de pe App Store, pentru telefon Android apăsați pe acest link de pe Magazin Play.

Retrica, o aplicație de editat poze gratis cu multe filtre și efecte speciale

Retrica este o aplicație de editat poze pentru Android și iPhone, care iti permite să adaugi câteva zeci de filtre și efecte speciale (în jur de 80) fotografiilor și videoclipurilor făcute cu telefonul (pentru a crea un videoclip, trebuie să ții apăsat butonul utilizat de obicei pentru a face fotografii), precum și posibilitatea de a adăuga rame și elemente grafice.

Mai demult Retrica era o aplicație disponibilă doar contra cost, dar de ceva timp a devenit o aplicație complet gratuită, fără nici măcar reclame de publicitate în interfață.

Principala caracteristică a filtrelor disponibile este aceea de a oferi un aspect Retro/Vintage fotografiilor și se aseamănă foarte mult cu filtrele oferite de Instagram.

În cazul în care nu știi ce filtru să folosești, Retrica oferă posibilitatea să alegi unul la întâmplare și să continui cu această selecție aleatorie până când ești mulțumit de rezultat.

De asemenea, cu Retrica poți să creezi ușor compoziții (colaje) din mai multe fotografii și să le decorezi cu peste o sută de elemente grafice (stickers) drăguțe.

Pozele modificate se pot distribui pe principalele site-uri de socializare direct din interfața aplicației.

Este foarte important de menționat că Retrica nu îți permite să editezi fotografiile prezente deja pe telefon, ci doar fotografiile (sau videoclipurile) create prin intermediul aplicației.

Ca să instalezi Retrica pe iPhone apăsați pe acest link de pe App Store, pentru telefon Android apăsați pe acest link de pe Magazin Play.

Citește și aceste articole

Leave a Comment