CELE MAI BUNE FURSECURI CU SCORTISOARA

Hello, guys!

Este deja septembrie si cel mai bun si delicios mod in care putem intampina toamna este sa facem fursecuri! Nu orice fel de fursecuri: fursecuri cu scortisoara.

Continua sa citesti articolul pentru a descoperi cum sa faci aceste fursecuri delicioase!


Aceste „cookies” sunt foarte usor si repede de facut, sunt delicioase si cu o mireasma puternica de scortisoara!

Ingrediente:

  • 120g unt (a nu se inlocui cu ulei/margarina)
  • 200g zahar tos (a nu se inlocui cu zahar pudra)
  • 200g faina
  • 1 ou
  • 1 esenta de vanilie (1 lingura)
  • 1 lingura de scortisoara macinata
  • 1/2 plic de praf de copt

Pentru topping:

  • zahar tos
  • scortisoara macinata

Mod de preparare:

  1. Intr-un bol pentru mixer se amesteca untul cu zaharul tos pana se obtine o compozitie „fluffy”.
  2. Adauga oul si esenta de vanilie si omogenizeaza totul.
  3. Intr-un alt bol amesteca ingredientele uscate (faina, scortisoara si praful de copt).
  4. Combina amestecul umed cu cel uscat pana la omogenizare.
  5. Pune aluatul intr-o folie de plastic/staniol si lasa-l la frigider 1h.
  6. Scoate-l de la frigider si fa „bile” medii de aluat.
  7. Da bilele din aluat prin zahar tos amestecat cu scortisoara si pune-le pe o tava tapetatat cu hartie. (lasa loc intre bile in tava, se vor intinde)
  8. Coace fursecurile la 180 grade C timp de 15 minute, sau pana cand biscuitii sunt aurii.
  9. Lasa-i sa se raceasca si Pofta buna!

Sper sa iubiti aceasta reteta!

Toate ingredientele sunt folosite pentru o portie de biscuiti (o tava).

Am sa atasez o poza cu creatia mea proprie!

Nu uitati ca pagina mea de Instagram este mereu deschisa la noi propuneri si colaborari!

#xoxo 

Processed with VSCO with preset

 

Ioana Șușu: Bună, sunt Ioana Șușu! Bine ai venit pe blog-ul meu!

Comentarii (3)

Ultimele articole publicate

Acest site folosește cookie pentru analiza traficului și pentru a furniza publicitate.

Informații