aplicatii de editat video gratis android iphone

Aplicații de editat video gratis pentru Android și iOS

by Ioana Șușu
0 comment 1238 views

Ai înregistrat un videoclip cu smartphone-ul și acum cauți o aplicație de editat video ca să-l retușezi?

Dacă nu ai timp să transferi videoclipul pe computer, să-l modifici cu un program de modificat video pentru Windows sau Mac, poți să instalezi o aplicație de editat videoclipuri pe telefon, astfel poți să tai părți nedorite, să unești două sau mai multe videoclipuri sau să aplici filtre și efecte speciale.

În acest nou articol găsești o listă cu cele mai bune aplicații de editat video gratis pentru dispozitivele Android și iOS.

InShot, una dintre cele mai bune aplicații de editat video

Folosită de milioane de utilizatori din toată lumea, InShot este cu siguranță una dintre cele mai bune aplicații de editat videoclipuri gratis.

Chiar dacă este o aplicație gratuită, InShot oferă numeroase instrumente de editare video utile. Printre cele mai importante, găsești opțiunea de a decupa bordurile, să tai bucăți nedorite dintr-un videoclip, să unești mai multe videoclipuri fără pierdere de calitate, să adaugi filtre si efecte speciale, să corectezi luminozitatea, saturația și culorile, să accelerezi sau să încetinești viteza de redare și multe altele.

În plus, cu InShop poți să adaugi text pe videoclipuri (oferă numeroase fonturi pentru editarea textului), stickere animate și numeroase emoji. Catalogul cu emoji și stickere este actualizat săptămânal.

Videoclipurile modificate pot fi salvate pe cardul de memorie SD sau se pot distribui direct din interfața aplicației pe principalele site-uri de socializare, cum ar fi YouTube, Instagram, IGTV, Facebook, Whatsapp și Tik Tok.

Ca să instalezi aplicația InShot pe dispozitive Android apasă aici, pentru dispozitive iOS apasă aici.

Poate ești interesat să citești și articolul: Aplicații de editat poze gratis.

Quik – Free Video Editor, aplicație de editat video ușor de utilizat

Dacă ai nevoie de o aplicație de editat videoclipuri gratis și simplu de utilizat, poți să încerci aplicația ”Quik – Free Video Editor”.

Cu Quik poți să modifici videoclipurile tale în doar câțiva simpli pași. Poți să personalizezi videoclipul tău cu muzica pe fundal, scris, efecte speciale și multe altele.

Ceea ce majoritatea utilizatorilor prețuiesc cel mai mult la acestă aplicație este viteza și simplitatea procesului de editare video.

Iată care sunt principalele caracteristici ale acestei aplicații de modificat video:

  • taie în mod automat părți din videoclip și alege cele mai bune momente pentru un rezultat final mai bun;
  • accelerează și încetinește viteza de redare;
  • oferă 23 de teme, fiecare cu grafică și efecte de tranziție unice pentru orice ocazie;
  • se poate alege o melodie pe fundal din cele peste 100 oferite gratuit de aplicație;
  • optimizează videoclipurile pentru Instagram;
  • se poate adăuga scris pe videoclip, stickere și alte numeroase elemente grafice.

În plus, cu aplicația Quik poți să creezi rapid și simplu un video din poze cu muzică pe fundal folosind pozele salvate în memoria telefonului sau cele pe care le aveți stocate pe diferite servicii cloud, cum ar fi Dropbox sau Google Photos.

Ca să instalezi aplicația ”Quik – Free Video Editor” pe telefon Android apasă pe acest link, pentru iPhone și iPad accesează acest link.

VivaVideo, aplicație de modificat video gratis cu multe opțiuni utile

O altă aplicație de modificat video gratuită și eficientă, care pune la dispoziție numeroase instrumente de editare video, este VivaVideo.

VivaVideo dispune de toate instrumentele necesare să decupați videoclipuri, să tăiați părți nedorite, să adăugați efecte speciale, texte, filtre sau muzică pe fundal și multe altele.

În plus, cu ajutorul opțiunii ”Revers” poți să schimbi sensul de redare a unui videoclip și să unești două sau mai multe videoclipuri.

Tot cu aplicația VivaVideo poți să faci filmulețe din poze cu muzică pe fundal, folosind unul dintre numeroasele șabloane disponibile și să aplici efecte speciale, scris, filtre sau diferite elemente grafice animate.

Ca să instalezi aplicația VivaVideo pe dispozitive Android apasă pe acest link, pentru dispozitive iOS apasă aici.

Care este după părerea ta cea mai bună aplicație de editat video? Dacă dorești să sugerezi o aplicație gratuită de modificat videoclipuri poți să folosești modulul de comentarii de mai jos.

Citește și aceste articole

Leave a Comment