JEANS PENTRU ORICE OCAZIE? WHY NOT!?

by Ioana Șușu
0 comment 301 views

Jeans sau, mai bine zis, cel mai confortabil tip de pantaloni cu un mare potențial de styling! Chit că nu recomand să porți non-stop jeans, am zis că un articol de genul ar fi potrivit pentru momentele în care un eveniment te ia prin surprindere.


Jeans purtați casual

După părerea mea, aceasta este cea mai „safe” zonă pentru a purta jeans. Nu ai cum să dai greș!

Poartă jeans (skinny, mom, boyfriend, straight) cu un tricou, pulover, maletă sau crop top și sneakers sau bocanci.

Poți purta acest gen de outfit la cumpărături, la școală sau în timp ce iți duci la bun sfârșit task-urile zilnice.

Jeans numai buni de luat la birou

Încă un outfit în care banalul jeans se integrează bine este cel smart-casual. Un outfit smart-casual este un outfit numai bun de luat la birou/școală sau un brunch/lunch mai important.

Poarta jeanșii cu un tricou/maletă/cămașă peste care poți adăuga un sacou. Ia-ți o pereche de sneakers,pantofi sau ghete elegante. Dacă vremea îți permite, ia-ți un palton mai classy!

Poți purta jeans și în vacanță

Chiar dacă este greu de renunțat la comoditatea unei rochii de plaja, dacă mergi la o petrecere sau un date, indiferent de ora, poți opta pentru o perche de jeans (scurți sau mid ankle) pe care îi combini cu un crop top, o camașă fluidă sau un maiou. Ia-ți sandale (seara, de preferat, cu toc) and rock it!

Jeans în club/la date

Chit că pentru un date sau o „nigh out” aș purta o rochie, o salopeta sau o pereche de pantaloni mai eleganți, să zicem că ai fost surprinsă și n-ai avut timp să te gandești prea mult la outfit. Ia-ți o pereche de skinny jeans, combina-i cu un body sau o bluza provocatoare si ia-ți tocuri!

Dupa așa un outfit sigur se va sfârși cu planificarea următorului date, cel puțin ;)!

#xoxo

 

Citește și aceste articole

Leave a Comment